Zorica Brunclik POBEDILA! Pevačica se vraća u Grand, a Breni OVO neće da OPROSTI!

Autor:

Zabava

11.03.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica se vraća u Grand, a Breni neće da oprosti

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica se vraća u Grand, a Breni neće da oprosti

Zorica Brunclik se vraća u Grand jer se tako dogovorila sa novim vlasnicima, a nije čudo što se to dešavala nedugo pošto su Lepa Brena i Saša Popović prodali svoj udeo u kompaniji.

Od sukoba u žiriju Zvezda Granda, ona sa njima punih šest godina nije razgovarala, a saradnja je prekinuta kada je dan pred snimanje u novinama pročitala izjavu " Zorica je mrtva za nas".

RepublikaFoto: Printscreen

Nisu me udostojili ni da mi kažu doviđenja. Oni mene ne vide, za njih sam mrtav čovek koji hoda.. Meni je samo žao što je čak i Suzana Jovanović ušla u tu priču kad je rekla "Ona nikad više u moju kuću".. Mislim da su Brena i Saša visoki profesionalci koji su emocije jednostavno zaključali onog trenutka kad nije po njihovom, tog trenutka ti više nisi u njihovim životima i privatno nisi dobrodošao - priznala je tada Zorica i objasnila zašto ne očekuje izvinjenje.

- Oni ljude uzimaju samo po potrebi, i emotivno i poslovno. I to je u redu. Oni su magovi, oni su ljudi koji se ne bave dušama, oni se bave šerom, bave se biznisom i to je ok. A to što sam ja neko kome duša izlazi iz nosa i ko ima emociju, to je opet moj problem - zaključila je pevačica za Svet.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading