NI DINARA MI NIJE DAO, A PEVAO SAM NJEGOVOM SINU NA ROĐENDANU: Glumac isprozivao Bobana Rajovića!

Autor:

Zabava

25.03.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac prozvao Bobana Rajovića jer nije dobio ni dinara.

Foto: instagram.com/milan79
Milan Vasić hteo samo 50 evra...

Milan Vasić otkrio je šta se desilo na 18. rođendanu sina Bobana Rajovića, te kako je ostao bez dinara nakon što je otpevao par pesama. 

- Mislim da sam za tri pesme dobio preko 1.500 evra, ja mislim, zato što sam ja sve pare ostavio klavijaturisti, nisam izneo dinar od toga. Nikad ne uzimam pare, mislim i da je ružno da neko ko dođe kao gost i otpeva pesmu, da je ružno da uzme muzičarima koji celo veče sviraju. Mislim da je 1.500, 2.000 evra, i ja sam to odmah dao klavijaturisti. Mogao je bar 50 evra da mi da, ali nema veze - našalio se glumac i dodao:

- Imali smo mi i žurke sa Bobanom kad je doveo ceo svoj bend, veliki bend, tamo gde smo izlazili i napravimo žurku. Peva on, pevam ja, dođu neke njegove kolege i to stvarno bude kvalitetno veče.

Inače, javnost je slabo upućena u to da su glumac i folk-pevač bliski prijatelji, a to potvrđuju i reči hvale koje imaju jedan za drugog.

RepublikaFoto: Promo foto
Nije platio čoveku... Rajović

- Milan je sjajan čovek, mnogo brižan, a to kažem zato što mi je puno puta ponudio, ne daj Bože, ako mi treba neka pomoć, zaista je bio tu, tako da me je oduševio sa nekim njegovim ljudskim potezima i manirima. Ima jednu sjajnu porodicu i mnogi bi pozavideli da imaju takve roditelje i takvu porodicu kao on, zaista sjajna porodica - ispričao je Boban Rajović u emisiji "Šok tok", a na to se nadovezao i glumac:

- Boban je divan dečko, mi smo kao iz različite branše i nekako smo se spojili u jednom kafiću, ljudskost je mnogo skupa i brzo se prepoznaje. Ako si dobar čovek, lako prepoznaš drugog dorbog čoveka. Mi smo se stvarno našli, on i ja, divan je čovek i družimo se često kad god možemo i on je čovek koji hoće da pomogne, zato tom čoveku i treba pomoći- potvrdio je Vasić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading