Jelena Tomašević o razlazu sa Ivanom Bosiljčićem: NEĆU DA ISPADAM JADNICA!

Autor:

Zabava

09.03.2021

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić venčani su od 2011. godine i oduvek su važili za skladan bračni par.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenatomasevic_official
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Međutim, malo je poznato da su pre braka imali probleme u vezi i da su bili čak i raskinuli na neko vreme. O ovom periodu nijedno od njih dvoje nije želelo mnogo da otkriva, a Jelena je tek sada ispričala šta se njoj dešavalo tada i da je zbog raskida u tom trenutku odbila svoj, sada, veliki hit "Da mi je da mi se vrati":

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu". I pusti mi on pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi". Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš" - ispričala je kroz smeh Jelena Tomašević i dodala:

RepublikaFoto: Promo foto
Progovorila o razlazu sa Ivanom... Jelena Tomašević

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala". Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?" - ispričala je pevačica u emisiji "Kec na jedanaest", na TV "K1".

Od trenutka kada su se pomirili, Jelena i Ivan više se nisu razdvajali. Venčali su se i dobili ćerku Ninu, a danas važe za jedan od najskladnijih domaćih parova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Danilo

09.03.2021 17:59

Šta je sa ovim ljudima? Gde nestade ljubav? Kako može ljubav da nestane? A deca će celog svog života patiti.

Odgovori 10 0
Ona nije

10.03.2021 05:57

Ona ne želi da ispadne jadnica, ali vama to očigledno nije problem kada ste dopustili ovakav tekst. Sram vas bilo

slobodan markovic

10.03.2021 13:13

Velika steta za ovaj par, bili su oboje uspesni, i jedan i drugi ostvareni umetnici.Da li je sve ovo greska ili ne vreme ce reci svoje,Vratice se oni jedno drugo, samo da prodze neko vreme, jer su rodzeni jedno za drugo, lep par, dobri umetnici, dobri ljudi ,ali oni najbolje znaju sta treba ispravno ciniti.Licno ih postujem i cenim kao umetnike , pa ako srece ne bude za oboje negde drugde, imaju prelepu cerku, pa da budu opet dobra porodica.Sve ce to vreme da pokaze najbolje da li si pogresili, ali po meni jesu rodzeni su jedno za drugo