BOBAN RAJOVIĆ ZAVRŠIO U ZATVORU! Pevač pritvoren zbog pokušaja ubistva!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Boban Rajović ima veoma živopisnu biografiju na osnovu koje bi se mogao snimiti film.

RepublikaFoto: Republika
Pevač Boban Rajović

Boban Rajović već decenijama je na muzičkoj sceni, a njegov put ka uspehu nije bio nimalo lak.  Od ranog detinjstva otisnuo se u beli svet sa porodicom gde je zarađivao za svoj dinar.

Ipak, život u Danskoj nije nimalo jednostavan, a greške se ne praštaju. Tako je završio i u zatvoru.

- Što se mene tiče, prvi put sam u zatvoru bio zbog utaje poreza, a drugi put zbog pokušaja ubistva- izjavio je Boban tokom jednog od gostovanja u "Ami G" šou.

Ipak, posle je objasnio da je sve šala. Ono što je istina jeste da je zaista završio iza zatvorskih rešetaka ali iz totalno drugog razloga naravno. 

-U zatvoru sam bio zbog saobraćajnih prekršaja. U jednoj sređenoj državi ideš u zatvor zbog nekoliko saobraćajnih prekršaja, prolaska kroz crveno svetlo i svađanja sa policajcem koji te je zaustavio. Iskren da budem, voleo bih da idem u taj zatvor, o kom vam pričam, bar jednom godišnje pošto je tamo kao da si na odmoru. To je otvoreni zatvor, možeš da izađeš kad god hoćeš - objasnio je Rajović svoje mladalačko iskustvo sa policijom u inostranstvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading