DELILI MEDICINSKU SESTRU: Branislav Lečić orgijao sa Leonom i Orozovićem!

Autor:

Zabava

23.03.2021

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji iz prošlosti života poznatog glumca za koje niko nije znao.

RepublikaFoto: Printscreen
Leon, Branislav Lečić i Nikola Orozović

Pre više od godinu dana u domaćim medijima se pojavila informacija da je Branislav Lečić orgijao s mladim pevačem Stefanom Dimitrijevićem Leonom i medicinskom sestrom iz Požege, izvesnom Ivanom Bocom. 

Naime, njih dvojica su tada bili učesnici šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", a sa ovom devojkom upoznao ih je tadašnji učesnik rijalitija Nikola Orozović.

RepublikaFoto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC
Branislav Lečić

Učesnik "Zadruge" navodno je vodio glumca i bivšeg ministra kulture Branislava Lečića na orgije sa medicinskom sestrom, a ovo je tada na televiziji "Pink" izjavio Orozov bivši cimer iz rijalitija Marko Đedović.

RepublikaFoto: RTV Pink: Jelena B.
Nikola Orozović

- Boca mi je rekla da ju je Oroz gledao dok je imala seksa s Leonom, a da je Leka vrlo brzo otišao. Rekla mi je da Oroz nije dobar u krevetu, ali da je Leon odličan. Sledeći put je Oroz odveo samo Lečića, ali nije htela da mi detaljiše. Rekla mi je da su u nekom trenutku prekinuli akciju i da je Leka mlakonja - ispričao je Đedović pre godinu dana u rijalitiju, a prenosi "Alo"!

Foto: instagram.com/leon_music1
Leon

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

24.03.2021 13:52

Kakav nemoral.

Oki nbg...

22.11.2021 15:43

To je ona ivana stojanovic boca sto je trebala da udje u zadrugu...