LEČIĆ SE ZAHVALJUJE NA PODRŠCI: Glumac tvrdi da ga svi podržavaju nakon optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.03.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već dva dana javnost je uzrujana zbog tvrdnji glumice Danijele Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao glumac Branislav Lečić. Sada se on oglasio putem društvenih mreža i dodatno uzburkao javnost.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Branislav Lečić

Naime, dok su svi još potrešeni zbog izgovorenih reči Danijele Štajnfeld u emisiji "Insajder" gde je do detalja opislala brutalan čin čiji je počinilac, kako tvrdi, glumac Branislav Lečić.

On se putem društvenih mreža oglašavao u nekoliko navrata, tvrdeći da mu neko namešta aferu. A sada je objavio jednu rečenicu koja je izazvala burne rekacije. Naimem glumac tvrdi da je dobio veliku podršku:

-Zahvaljujem se svim dobrim ljudima na rečima podrške u ličnim kontaktima, a posebno svima na društvenim mrežama. I dalje čekam poziv tužilaštva- napisao je Lečić na Isnatgramu.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana Danijela Štajnfeld ispričala da je silovatelj o kome je govorila u svom dokumentarnom filmu zapravo njen kolega, a kako kaže i prijatelj Branislav Lečić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

24.03.2021 13:53

Ja ga ne podržavam.