(VIDEO) A KAD SI PLAKALA ZBOG KEBINOG KOMENTARA TAD SI ĆUTALA, JADNICE: Milica Pavlović na meti kritika zbog podrške Karleuši u omalovažavanju diskvalifikovane učesnice!

Autor:

Zabava

21.03.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović na meti osuda!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Milica Pavlović na meti kritika!

Pevačica Milica Pavlović javno je uputila podrušku Jeleni Karleuši u čitavom haosu koji se digao nakon što je iz takmičenja “Zvezde Granda” izbačena devojka koja je sa njom ušla u raspravu.

Naime, Milica se oglasila putem svog Instagrama i napisala da je Jelena kao i ona sama žrtva sajber nasilja.

– Imam potrebu da se oglasim povodom situacije u kojoj se našla koleginica, jer sam i sama bila žrtva sajber-nasilja. Ljudi, shvatite da vaše postojanje na društvenim mrežama nosi veliku odgovornost! Svaki kandidat ima pravo na svoje mišljenje (i ja sam ga često iznosila u samom takmičenju), ali šerovanje objava ljudi koji pozivaju na bilo kakav vid nasilja stavljaju i vas u isti koš s njima, jer vi tako postajete produžena ruka nasilnika. Šerovanje = objava. Širimo ljubav, pesmu i zabavu – napisala je Milica na svom Instagramu.

Ova objava razbesnela je pevačicine pratioce koji su se sada obrušili na nju, tvrdeći da je zaboravila kako je njoj bilo kada je bila u istom takmičenju i kada žiri nije imao milosti prema njoj.

„A kad si plakala zbog Kebinog komentara, tad si ćutala? Jadnice”, „Sad mogu da kažem, a da me ne napadne neko, da mi je oduvek bila malo jadna Milica Pavlović”, „Milica Pavlović je i sama bila bullyngovana od strane žirija, priznala je da je svaku noć nakon emisije plakala u svojoj sobi, izgleda da je to sve zaboravila preko noći” bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading