TVITER GORI ZBOG VODITELJA KOJI HVALI ANTISRPSKI FILM: Kvo vadis, Kesiću?

Autor: Republika

Zabava

21.03.2021

16:28

Voditelj Nove S i uzdanica opozicije Zoran Kesić u emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem" ugostio je glumački par Borisa Isakovića i njegovu suprugu Jasnu Đuričić, koji igraju glavne uloge u filmu rediteljke iz BiH Jasmile Žbanić "Kvo vadis, Aida" ("Kuda ideš, Aida").

Printscreen
Zoran Kesić

Oduševljenje filmom kojim se Srbi optužuju za genocid u Srebrenici izazvalo je bes građana koji su na Tviteru burno reagovali zbog brojnih pohvala koje je voditelj izrekao na račun ovog filma.

Kesić je gnev tviteraša razbuktao i tvrdnjom da ovaj film, čije je snimanje finansiralo devet zemalja, zaslužuje Oskar.

- Srpski izrod... A da li ima sliku sa Darom? Ovo je bljak - samo su neki od komentara tviteraša posle Kesićević komentara o filmu.

Režiser Dragoslav Bokan smatra da je Kesić oduševljen nečim što je napravljeno da okleveta naš narod.

Printscreen
Dragoslav Bokan

- Čitajući tekstove svojih scenarista i uživljavajući se u njih, počeo je da veruje u ono čega je bio spiker, a što je samo i jedino politika. Samim tim njegov horizont se snizio i smanjio na nivo onoga što neće i ne sme da kritikuje, onoga što svet nameće kao jedinu vrednost uz zoni političke korektnosti. Dokaz za ovo je i njegov oduševljeni komentar nečega što je napravljeno samo i jedino da okleveta i optereti strašnom optužbom i nas i sve buduće generacije našeg naroda. U tom malom izdajničkom toru on gleda oko sebe i divi se delovima enterijera, na njegovu žalost i našu opštu nesreću - poručio je Bokan.

Na naše pitanje da prokomentariše napade na Tviteru Kesić je samo rekao: "Važi."

Komentari (20)

Loading
Mikica

21.03.2021 17:08

Smeće ljudsko je svaki čovek koji svoju naciju izda za šaku zobi. Kesić je buđ komr ništa nije sveto osum te šake kojumu obećavaju dati. Bagra jednom rečju.

Đorđe

21.03.2021 17:34

Izdajnik hvali lažni film o nameštenim žrtvama koje svakog dana donose iz cele BiH. Nigde ih ne sahranjuju u celoj zemlji nego u Sreebrenici.