OBRAČUN SUPRUŽNIKA, POZLILO MU NAKON SMRTNOG SLUČAJA: Nada Macura otkrila estradne tajne, evo zbog čega su poznati dolazili u hitnu!

Autor:

Zabava

21.03.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Macura otkrila malo poznate detalje estrade!

RepublikaFoto: Tanjug/D. STANKOVIĆ
Nada Macura otkrila tajne estrade!

Nada Macura bila je gost u "Premijeri vikend specijal" gde je otvoreno komentarisala estradu, ali i podelila pojedine detalje iz dvog privatnog života.

Na samom početku razgovora one je komentarisala oblačenje pevačica i konstatovala da se uprkos njenim apelima "ne oblače baš slojevito", a potom napomenula svim muzičarima da ne krše epidemiološke mere.

"Pa ne oblače se baš slojevito, kako kad, ali ja sam opet na njihovoj strani i one zaslužuju pomen u tom smislu da se normalno oblače. Za slikanje i nastupe koji su sada zabranjeni i one sada miruju i ta garderoba scenska miruje. Nisu baš svi uzimali kamione, avione, ima tu i skromnih pevača, pevačica. Sada je to zabranjeno, opomena uvek da ne krše epidemiološke mere", rekla je.

Nada je potom progovorila o poznatima koji su dolazili u Hitnu pomoć:

RepublikaFoto: Prntscrin

"Ja sam radila teren i na broju 194, prepričava se, ali to je lekarska tajna, ko je dolazio i zašto je dolazio. Bilo je tu nekih obračuna supružnika, pretučena devojka, nekome kome je pozlilo posle smrtnog slučaja, tako to", kratko je dodala.

Na kraju, Nada je otkrila da li je zaljubljena i šta joj na Instagramu šalju momci.

"Ne, odakle ti ideja?! Pišu mi momci svašta, šalju mi crtane filmove, Miki i Mini. Pišu mi momci iz Finske, nisu to momci, to su oni koji pišu na Instagramu. Meni se dopadaju te scenske radnje u crtanim filmovima, nisu porno, to su zaista za decu, koje mi odgovaraju. Ne pišu mi toliko posle gostovanja, obično kad mi se dopadne neka moja fotka, ja je stavim na Instagram, ali ne nešto posebno. Ne bih stala na ludi kamen, sloboda njemu, sloboda meni, volim slobodu. Pišu i zauzeti ali ja pitam kakvog su bračnog stanja i odmah prekidam", zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading