POTRESLA JE SRBIJU SVOJOM DISKVALIFIKACIJOM: Evo ko je Vanja Knežević zbog koje je samoprozvana diva Jelena Karleuša pogubila sve konce I RAZBESNELA JAVNOST!

Autor:

Zabava

21.03.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je mlada pevačica koja je pomrsila konce Karleuši!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Evo ko je Vanja Knežević!

Vanja Knežević danima je u centru interesovanja svih domaćih medija zbog skandala koji potresa Zvezde Granda - prepucavanja sa Jelenom Karleušom, koje je na kraju rezultiralo krivičnom prijavom.

Nakon niza razmenjenih teških reči i burnih reakcija, Vanja je za domaće medije otkrila sve o sebi.

Diskvalifikovana takmičarka je otkrila da pohađa dve škole, istakla da planira da nastavi da se bavi pevanjem, te dodala da je porodica neizmerno podržava u svemu.

"Pohađam dve škole - medicinsku i muzičku. Nije mi mnogo teško. Imam sve petice, a muzika mi je relaksacija. Vredna sam i ne volim da odmaram, a bez obzira na iskustvo u 'Zvezdama Granda', muziku ću i dalje voleti. Kad ne mogu da pevam, ja onda slušam muziku. Volela bih da postanem pevačica. Dopada mi se konekcija s ljudima, a zato sam između ostalog izabrala i medicinu. Kontakt s ljudima mi je veoma bitan i to me čini srećnom, naročito ako govorimo o humanosti. Ukoliko se budem bavila medicinom, neće biti greška šta god da izaberem od te dve stvari", kaže Vanja na početku razgovora.

RepublikaFoto: youtube,com

"Imam dve sestre, stariju od 20 godina i mlađu od šest. Stalno smo zajedno, podržavamo se... Moja sestra isto pohađa medicinsku školu, imamo i slične osobine, pa smo veoma bliske sve tri. Lepo je imati sestru", dodala je.

Vanja priznaje da joj je sve oko pomenutog skandala jer su roditelji bili uz nju. I oni su se, kaže, potresli zbog svega, pa je priznala ko je na njeno vaspitanje najviše uticao.

"Moram da kažem i mama i tata, ali i baka s kojom sam u ranijem detinjstvu provodila najviše vremena. Ona je, takođe, pevala i prva prepoznala moj talenat. Od moje treće godine me je učila muzici i oduvek govorila da ću biti pevačica. Mama i tata su ovih dana bili pod šokom, a sad su okej jer sam i ja dobro. Žele da nastavim ovim da se bavim, jer znaju da volim muziku i pomoći će mi", rekla je Banjalučanka.

Kada je reč o krivičnoj prijavi koju je Karleuša  najavila putem svog Instagrama, Vanja ističe da joj ista još uvek nije stigla, ali i da za njom nema potrebe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

"Nije mi tužba stigla, ali i ako stigne, to će sve ovo učiniti još gorim. Za tim nema potrebe, ali ukoliko se desi morala bih i ja da reagujem. Boriću se svakako", odgovara Vanja.

Mlada pevačica otkrila je da li ima dečka i da li je tokom učešća u "Zvezdama Granda" postala još interesantnija muškom društvu.

"Nemam dečka i nisam zaljubljena, ali kad se zaljubim izgubim glavu. Imam udvarače, javljaju se, ali kao da osećam nekad strah s njihove strane. Ne požurujem ništa, sad mi je muzika važna", kazala je kroz osmeh Kneževićeva i otkriva kako je raditi s Marijom Šerifović:

"Nismo se opet čule. Marija je privatno onakva kakva je pred svima u javnosti, super."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

21.03.2021 12:53

Žiri maltretira, vredja i ponižava takmičare. Ne treba niko da se prijavljuje za ovo namešteno takmičenje.

Odgovori 18 0
Milica

22.03.2021 05:47

Bravo, pametna si, prirodno lepa i talentovana! Ne trebaju tebi skandali da bi te volelinkao Colu,Mariiju, Brenu, Dina itd. Svi dobri pevaci su prave zvezde ne rijaliti zvezde.