(FOTO) NE MOŽE MI NIKO NIŠTA, JEDNOM U 100 GODINA SE RAĐA OVAKVA KAO JA: Karleuša nakon skandala sa diskvalifikacijom učesnice nastavlja da divlja!

Autor:

Zabava

20.03.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša nastavlja da divlja nakon diskvalifikacije!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena nastavlja da divlja nakon diskvalifikacije!

Diskvalifikacija Vanje Knežević iz "Zvezda Granda" pretvorila se u skandal o kojem danima ne prestaje da se priča, a na ovu temu još se jednom oglasila Jelena Kareluša.

Poruku je objavila na svom Instagram profilu, ovaj put ne dozvolivši komentare na objavu, a sadržaj objave prenosimo u celosti. 

"Hvala svima na podršci i ljubavi. Kada je neko na samom vrhu ove igre, kada ima najveću popularnost, uticaj i broj pratilaca, mora i da podnosi najveći pritisak. Kako slave, tako i mržnje.

Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla da podnesem sve ono što 26 godina u ovom poslu trpim. Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako. Plašim se da niko drugi na mom mestu ne bi mogao da izdrži sav pritisak medija i društvenih mreža, koji je konstantan i nemilosrdan.

Foto: Instagram/printscreen

Na ovim prostorima ne postoji žena koja je trpela više i to je, nažalost, postalo normalno stanje. Ali zato niko drugi nije ja.

Jer na Balkanu samo ja generišem sve negativno koje se rafalno ispaljuje na mene - u nove pobede i pomeranje granica, u motivaciju, želju, snagu... Kao zver sam naučila na udarce, jer, iskrena da budem, ja samo za udarce i znam.

Ovo je surov posao, gde pritisak zna da slomi i najjače, gde svi misle da te poznaju, daju sebi pravo da te "nauče pameti" i "stave na tvoje mesto". Ali jednom u 100 godina, rodi se žena kojoj niko ne može ništa. Jer je ona tako odlučila."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Goran

20.03.2021 12:38

Sramota Srbije.

Odgovori 14 0
Cvele

21.03.2021 09:06

Na svu srecu ne radjaju se cesce takve. Sta bi tek da ih ima vise???

Slobodan gradjanin

29.03.2021 07:34

Gresis Jelena. Takva kucka kao ti rada se jednom u 1000 godina. Vidi se da si ti j...na a nedo...ana.