OSEĆALA SAM SE KAO TA DEVOJKA: Manekenka Dejana Živković otkrila da je prošla kroz PAKAO i podržala učesnicu "Zvezda Granda"!

Autor:

Zabava

19.03.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji danima potresa popularno takmičenje "Zvezde Granda" zbog diskvalifikacije Vanje Knežević koju je zahtevala Jelena Karleuša, sada je dobio nastavak jer poznati pružaju podršku i jednoj i drugoj strani.

Foto: instagram.com/dejanazivkovic, prntscreen
Dejana uz Vanju...

Mladu takmičarku sada je javno podržala manekenka Dejana Živković koja je objavila video snimak u kom objašnjava da je sa 18 godina doživela isto što i Vanja:

- Da ne zaboravim, još jedan od razloga zbog kog sam podržala Zoku u onom postu, je taj što sam se ja osećala kao ta devojka od 18 godina kada sam ja započinjala svoju karijeru u "Top modelu". Kada su mi govorili da ne mogu da uspem da nisam dovoljno dobra. Ne postoji osoba na ovom svetu, kao što je Zoka rekla, koja može da vas ubedi da niste dovoljno dobri, da niste zaslužili, da vam fali ovo ili ono. Ništa vam ne fali, sve ste zaslužili. I meni su rekli da neću ništa uraditi, da neću izaći iz ove države, da neću nikakvu kampanju uraditi, nikakav angažman, posao dobiti, pa... malo svi znamo da to nije tako. Tako da je najvažnije verovati u sebe i samo sebe slušati i imati cilj i ako to zaista želite, uspećete u tome - istakla je Dejana.

Manekenka se nadovezala na post novinarke Zorice Radulović koja je ukazala na problem koji se dogodio u prošlonedeljnoj emisiji "Zvezde Granda".

Foto: instagram.com/dejanazivkovic

Dejana Živković karijeru je počela u takmičenju "Top model" u kom je pobedila, kasnije se pojavljivala u spotu Darka Radovanovića "E moja ti", a radila je i kampanje za mnoge modne brendove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading