KO JE OVDE LUD? Jelena vređala Vanju i rasplakala je, a sada odlučila DA JE TUŽI!

Autor:

Zabava

19.03.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okršaj Jelene Karleuše i Vanje Kneženjić iz šoua "Zvezde Granda" se nastavlja i dobila je novi obrt.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Vanja i Jelena

Naime, iako je pevačica vređala kandidatkinju u šouu koji prate milioni gledalaca, odlučila je da tuži kandidatkinju iz samo njoj znanih razloga.

Vanja jeste podelila neke kritike na račun pevačice, ali Jelena je iskoristila to kako bi optužila devojku da poziva na linč nje i njene porodice.

- Zbog poziva na nasilje, kao i zbog izjava koje su prouzrokovale brutalni medijski linč mene i moje maloletne dece, odlučila sam da podnesem krivičnu prijavu protiv kandidatkinje Granda, Vanje Knežević - napisala je Jelena na Instagramu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Poziva na linč na nalogu mlade pevačice nema, a ona ne može da utiče na to šta pišu ljudi po Instagramu, te Karleušine tužbe protiv Vanje padaju u vodu.

Podsetimo, povodom čitave drame oglasila se i Marija Šerifović, koja je navela da je sve otišlo predaleko i da su svi preterali, što se nikako nije dopalo Jeleni, te je otpratila dugogodišnu drugaricu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

19.03.2021 11:47

Perverzna,bahata, neizivljena ,gologuza