DEKI NAJAVIO BOMBETINU IZ SERIJE A: Stanković IDENTIFIKOVAO METU BROJ 1, uprava Zvezde PRED TEŠKIM ZADATKOM!

Autor:

Sport

19.03.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković označio je kog igrača vidi kao idealno rešenje za Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport
Da li je to Zvezda "pikirala" još jedno veliko pojačanje iz Serije A?

Trener Crvene zvezde govorio je o širokom dijapazonu tema sa slovenačke medije, kada je otkrio jednu stvar koja je kod "Delija" izazvala ekstazu.

Kako tvrdi, idealno pojačanje za crveno-bele bio bi Josip Iličić!

RepublikaFoto: Starsport/Tanjug/AP
Može li Zvezda da dovede Josipa Iličića?

Reprezentativac Slovenije nacionalni dres oblačio je čak 67 puta, a ako je suditi po Stankovićevim rečima, nije samo prazna želja u pitanju, već bi crveno-beli mogli da pojure čoveka koji ove sezone u dresu Atalante već ima pet golova i osam asistencija.

Legenda Intera pričala je, među ostalim, i o ogromnoj podršci koju Zvezda dobija iz Slovenije, kao i o svojim porodičnim vezama sa ovom državom, pre nego što je odjeknula bomba u vezi sa Iličićem.

Ovo je odskočna daska za budućnost, za sve (nastupi u Ligi Evrope). Nešto opipljivo, nešto što daje potvrdu da vam malo fali da sklopite kockice i da probate kroz kvalifikacije da dođete do Lige šampiona. Kroz grupnu fazu Lige Evrope smo dokazali da možemo tamo. Možda su neki mislili da je neuspeh što nismo bili u grupi elitnog takmičenja, ali sam i tada tvrdio i sada tvrdim da je ova sezona bila dobra za Zvezdu. Osvojili smo istorijski najuspešnijih 11 bodova u grupi, pokazali smo pravi fudbal. Ako neko misli da to nije uspeh, onda greši. Ovo je veliki uspeh, jer smo popravili i koeficijent koji će nam dobro doći sledeće sezone, jer ćemo biti u ulozi nosioca u nekim mečevima - istakao je Stanković pre nego što se okrenuo fudbaleru Atalante.

RepublikaFoto: Fkcrvenazvezda
Falko i Falćineli mogli bi da dobiju društvo iz italijanske elite

- Slovenci su odlični fudbaleri, ali mislim da bi Josipa Ilićića najradije doveo u Zvezdu. Znam celu situaciju i za istorijsku podršku koju Zvezda dobija iz Slovenije, za „Delije“ iz Slovenije. Mnogi naši ljudi koji vole Zvezdu i prate sport žive u Sloveniji. Znate da sam povezan sa Slovenijom preko supruge Ane i Milenka Aćimovića, tako da je Slovenija moj drugi dom - zaključio je Dejan Stanković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iličić je ove sezone postigao pet golova i dodao osam asistencija u dresu kluba iz Bergama

Iako je Iličićeva vrednost procenjena na 10.000.000 evra, ima 33 godine, pa je pitanje još koliko može da bude prva postava u Seriji A, ali bi borba za Ligu šampiona mogla da ga ubedi da se preseli na Marakanu.

Kakva bi to samo bomba bila!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mile krezović

21.03.2021 09:14

Stankoviću, Ivanić je jedan od najboljih veznih igrača u ovom delu Evrope,a u paru sa Kataiem su strašan par,pa nevidim nikakve potrebe za Iličićem,on je dobar ali ima previše godina i skup je.