(VIDEO) BEN VIŠE NIJE STRANAC U ZVEZDI: Stigle specijalne čestitke - poruke koje će ogrejati srca "Delija"!

Autor:

Sport

18.03.2021

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

El Fardu Benje je na utakmici protiv Voždovca postao najefikasniji stranac u istoriji Crvene zvezde. Koliko je radosti crveno-belima doneo najbolje znaju navijači i saigrači, a sada je došlo vreme da mu se oduže...

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
El Fardu Ben

Momak koji je u Crvenu zvezdu stigao u januaru 2018. godine, za tri godine provedene u klubu uspeo je da osvoji srca "Delija".

Na 120 utakmica Ben je postigao 61 gol, upisao 32 asistencije i zlatnim slovima se upisao u istoriju kluba, a utakmica protiv Salcburga za Ligu šampiona će se zauvek pamtiti.

Crveno-beli su Bena podsetili na najvažnije trenutke karijere i iznenadili video porukama bivših saigrača koji su bili deo šampionskog tima.

Marin je video porukom izazvao Bena da nardne sezone dođe do 100. gola, Nenad Krstičić je imao najslađeg prevodioca poruke, Savić je istakao da on više nije stranac u Zvezdi, a još mnogo poruka od bivših saigrača stigle su povodom rekorda, a kamera je zabeležila "slavljenikovu" reakciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading