"DELIJE" SLAVE I LUDUJU: Slavija poslala Zvezdi NAJLEPŠI MOGUĆI EVROPSKI POKLON, Stankovićevim momcima OLAKŠAN PUT DO LŠ!

Autor:

Sport

19.03.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Slavije izbacili su sinoć Rendžers (3:1 u dvomeču) iz Lige Evrope, čime je klub iz Praga beogradskim crveno-belima učinio veliku uslugu za sledeću sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde dobili su sjajne vesti posle sinoćnih mečeva u Ligi Evrope!

Puleni Dejana Stankovića prvi su na tabeli u Superligi, devet bodova prednost, nadaju se, biće dovoljno da održe Partizan na distanci, a ukoliko se okite rekordnom četvrtom titulom za redom, igraće ponovo kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pred kraj svake sezone, kada evropske kockice u LŠ i Ligi Evrope počnu da se sklapaju, navijači Zvezde vole da se pozabave kalkulacijama za predstojeću sezonu, pa su ustanovili da će Zvezda zbog ispadanja novog šampiona Škotske biti u povlašćenom položaju tokom borbe za plasman u elitno evropsko takmičenje.

"Pomogao" im je Rendžers ispadanjem protiv Slavije, zbog čega u novu sezonu ulaze sa slabijim koeficijentom od njih, pa bi to u teoriji trebalo da znači da će Zvezda u prva tri kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv sebe imati slabije rivale.

Naravno, navijači kluba iz Ljutice Bogdana sa bolom se sećaju Omonije i trećeg kola kvalifikacija prošle godine, kada je favorizovana Zvezda ispala od Kiprana, pa ništa nije zagarantovano, čak ni kad su Stankovićevi momci favoriti.

RepublikaFoto: Starsport
Omonija je Zvezdu saplela u 3. krugu kvalifikacija prošle godine

Ipak, "Delije" bez sumnje raduje ova vest, pa ushićenje u njihovim redovima u isčekivanju još jedne Lige šampiona raste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading