OTKRIVENI PRIVATNI SNIMCI DARE I TONIJA: Pevačicin dečko je drži u šaci zbog eksplicitnog sadržaja, ona ne sme da raskine sa njim!

Autor:

Zabava

19.03.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko je drži u šaci, ne sme da raskine sa njim!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Toni Daru drži u šaci!

Kako prenose mnogi mediji, Dara Bubamara i njen 22 godine mlađi dečko Toni opasno su se posvađali usred dana u Novom Sadu ispred jednog tržnog centra! Navodno je Dara siktala na sav glas: Debilčino, nemoj više da me smaraš! Te klinačke fore meni nemoj da prodaješ!

Dara ne sme da raskine

– Dara je baš besna, a Toni je lud od ljubomore i sve više je guši. Ona ga voli, međutim, žena je zrela i odrasla i neće to da toleriše – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Najgore joj je jer on, navodno, ima neke snimke, slike sa putovanja na koja su išli i to je sve privatni sadržaj koji Dara ne želi da eksponira, pa se sad plaši da bi Toni tako mlad i zaljubljen mogao da joj se osveti i sve to objavi ako bi ga ostavila. Ipak je on lud od ljubavi prema njoj, uzavrele krvi, a Dara vatrena, odlepio je za njom, a na neki način je ima u šaci, tako da ona ima frku da će da joj se sveti ako ga napusti. Voli ga ona, lepo joj je sa njim, ali sam siguran da mu ispade neće tolerisati, pa sve da mali počne i da je ucenjuje – objašnjava izvor za SCANDAL!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading