MI KOJI NE RADIMO SMO BUDALE! Kaća pobesnela: Darka Lazića pljuju što je pevao za 20 ljudi, Negativ je pevao za 600, a to niko ne spominje!

Autor:

Zabava

21.03.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaća poludela zbog dvostrukih standarda!

RepublikaFoto: Printscreen
Katarina odlepila zbog dvostrukih standarda!

Katarina Živković pobesnela je zbog koncerta Crvene Jabuke u Kombank dvorani, jer ne može da razume dvostruke aršine i drugačija pravila za izvođače. Dok neki već godinu dana ne mogu da pevaju ni za 20 ljudi, drugi održavaju koncerte.

– Ja zaista nemam ništa protiv Crvene Jabuke, imali su dva nastupa za redom. Šatro niko nije znao, a najavljivalo se četiri meseca. Onda je u februaru grupa Negativ, čiji sam fan, imala koncert u Sava Centru gde se ne radi o 20-30 ljudi, već je bilo više od 600. O tome se uopšte toliko ne priča, niko to ne satanizuje. Da se razumemo ja nisam protiv tih grupa, ja sam protiv dvostrukih aršina. – oštro je rekla Kaća za SVET.

RepublikaFoto: Republika
Slika sa Darkovog nastupa

– Satanizuju se pevači i korona žurke, a šta ćemo sa turistima na Zlatiboru i Kopaoniku, hiljade i hiljade njih, niko ne poštuje mere. Satanizuju se pevači, upali su kod Slobe Radanović na nastup, a u trideset drugih lokala isti dan nisu. Darka Lazića najstrašnije pljuju, on je pevao za dvadeset ljudi, a ovi za petsto i više, Božo Vrećo je isto držao koncert. U redu je da ispred Zare ima četristo ljudi, tu nema korone, ali pevači je prenose. Zašto nam ne naprave neki model po kom možemo da radimo, mi imamo porodice koje izdržavamo, obaveze koje nisu ništa manje nego ranije, velike rashode, al ko nas pita, nemamo nikakav prihod već godinu dana. Meni nije problem što ne radim, ovo je na globalnom nivou, virus postoji pa postoji, ali je nepravdeno da nekom gledaju kroz prste, jedni mogu, drugi ne mogu, e to ne razumem – kaže Kaća koja je bila žustra i na društvenim mrežama:

– Zašto se ovaj događaj nije satanizovao isto kao i razne ilegalne žurke i nastupi naših pevača koji su prekinuti i zbog kojih su mnoge javne ličnosti bile izložene linču i novčano kažnjene kao i organizatori istih. Po čemu je ovo okupljenje drugačije od ostalih? U klubovima se zbog glasne muzike upadalo kao da je unutra terorista, a za ovaj konecrt, koji se četiri meseca najavljuje, se “nije znalo”. Ma važi! Godinu dana mi pevači koji smo savesni i koji poštujemo mere Kriznog štaba sedimo, ne nastupamo, ne zarađujemo i ne radimo ništa što bi moglo da dovede do pogoršanja situacije u kojoj se nalazimo dok su nam troškovi isti kao i kada smo nastupali, i dalje pomažemo porodicama, i dalje imamo životne probleme i troškove kao i kada smo zarađivali samo što nam je sada prihod nula. Kako vas nije sramota i ko vam to zapravo dopušta i da smo onda mi koji ništa ne radimo, zapravo budale?- bila je izrevoltirana Kaća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading