RASPLAKALA SE USRED EMISIJE: Neda Ukraden pričala o Balaševiću, a potom progovorila o svojim mukama!

Autor:

Zabava

22.02.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena pevačica Neda Ukraden uključila se danas u emisiju "Jutro" na televiziji "Prva" i prokomentarisala odnos sa kantautorom Đorđem Balaševićem, koji je preminuo u petak.

Foto: youtube.com/TV Prva, e-stock/D. MILOVANOV
Mnogo ga je poštovala... Neda i Đole

Neda je otkrila da je jednom prilikom čak i pevala sa Balaševićem i istakla da je Srbija izgubila velikog umetnika:

- Napustio nas je još jedan u nizu sjajnih likova, čovek koji je značio u celom regionu, čovek čije su pesme bile univerzalne teme, širio je ljubav i na šeretski način pričao gorke istine. Ja sam imala tu sreću, sretali smo se po raznim koncertima i sjajnim emisijama, posebno "Tobogan". Sreli smo se i otpevali jedan bećarac. Mogu samo da izjavim saučešće njegovoj porodici, ovaj region izgubio je jednog sjajnog autora. Izgubio je da ga prati uživo, ali njegove pesme će živeti. Slava mu. Nažalost, sahrana je bila u porodičnom krugu, ali nije bitno pojaviti se tamo, bitno je šta u duši osećaš -  pričala je Neda.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Rasplakala se... Ukradenova

- Priča se druga priča 30 godina. Đole je radio na jedan divan način, propovedao je ljubav i poštovanje. Đole zaslužuje poštovanje. Dopada mi se što ne samo da je bio kantautor, već čovek koji je imao stav. Njegovi intervali između pesama bili su zanimljiviji nego pesme - zaključila je Ukradenova.

A nakon reči o preminulom muzičaru, pevačica je prokomentarisala i nedavnu hajku koju je doživela kada se vakcinisala protiv korona virusa. Ona je ovom prilikom doživela uvrede i kritike od nepoznatih osoba:

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Kritikovali je zbog vakcine

- Na mom čelu su svi ludaci crtali metu. Patriotizam nije pojesti krmetinu, pa dignuti tri prsta. Patriotizam je kad ceniš svoje umetnike, sportiste, glumce, kad pamtiš istoriju, nije patriotizam kad dižemo prstiće i govorimo "brate, gospodžo" - rekla je Neda koja u jednom trenutku nije mogla da se suzdrži pa je zaplakala u uključenju kod Marijane Tabaković i Filipa Čukanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading