ŠABAN MU SE JAVIO POSLE NESREĆE: Darko Lazić priznao šta je morao da uradi!

Autor:

Zabava

22.02.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralja narodne muzike Šabana Šaulića mnogi su poštovali i voleli, a naročito pevač Darko Lazić koji je izuzetno cenio svog mentora.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show, facebook.com/sabit dervisevic
Morao je da ode na Šaulićevu sahranu... Darko i Šaban

Lazić je 23. oktobra 2018. godine doživeo saobraćajnu nezgodu nakon koje je bio u komi i jedva preživeo, a prvo njegovo pojavljivanje nakon ovog jezivog udesa bilo je upravo na sahrani legendarnog pevača Šabana Šaulića:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Otkrio šta mu je Šaban kazao... Darko

- Ja tad nisam ni smeo da budem na štakama duže od par minuta na dan. Znam samo da sam rekao:„Idem, neću moći da ga otpratim do groba, ali ja moram da izjavim porodici saučešće i da se oprostim od njega." To je bilo jače od mene. Ne bih mogao da podnesem da nisam otišao, ne bih sebi oprostio – priseća se Darko Lazić.

Darko je zatim otkrio i da ga je Šaulić pozvao nakon saobraćajne nezgode i žestoko izgrdio:

- Toliko me je nagrdio. Jako je bio ljut na mene, i baš me je iskritikovao da sam ja samo spustio glavu, nemam šta da kažem, i sve što je rekao bio je u pravu.

- Svaki njegov savet pamtim, ali uglavnom me je savetovao oko pevanja, to ću najviše pamtitit – izjavio je za Kurir, Darko Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading