KARLEUŠA OBJAVILA FOTKU S DUŠKOM pa ga pohvalila: NIKADA NIJE VARAO!

Autor:

Zabava

16.02.2021

13:18 >> 13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Duško Tošić dugo nisu objavili zajedničku fotografiju, a proteklih meseci su u žiži interesovanja zbog pisanja da fudbaler vara svoju ženu sa blogerkom Anom Jovanović.

RepublikaFoto: instagram.com/karlusastar,
Jelena Karleuša

I dok je Jelena neprestano vređala medije zbog objava o navodnoj prevari njenog supruga, Duško je ćutao.

Međutim, pevačica koja je pre dva dana stigla u Istanbul kod supruga, sada je odlučila da javnost ponovo ubedi kako im je brak idiličan i to objavom fotografije sa Tošićem. I ne samo to, Karleuša se dirljivim rečima obratila, napisavši između ostalog da je muž nikad nije varao:

- Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. Nikoga nikada. Čoveka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost trpi najstrašnije napade bolesnika iz tabloida. Zbog mene. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem:" Niko tebe Duško ne može da uprlja, nema te bagre, te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu. Neizmerno mi je žao što ti bagra ime pominje.... jer bi na kolenima morali da kleče koliko su nedostojni - napisala je Jelena uz čašu šampanjca.

A ono što je mnogima zapalo za oko jeste da Tošić nije lajkovao ovu fotografiju, kao i da svoju suprugu, koju nikada nije varao, čak ni ne prati na Instagramu. Doduše, ni Jelena ne prati njega.

Foto: instagram.com/karleusastar
Objava Jelene Karleuša

Podsećanja radi, pevačica je pre dva dana doputovala u Tursku iz koje se samo nekoliko sati pre toga vratila Duškova, navodna, ljubavnica Ana Jovanović. Ali bilo kako bilo, najvažnije je da Jelena veruje Dušku i da njihova ljubav i dalje traje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading