(FOTO) OVDE JE NEKADA ŽIVELA CECA: Pre nego što se udala za Arkana, ovo je bila njena ZGRADA!

Autor:

Zabava

16.02.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao glavno mesto stanovanja folk dive Svetlane Cece Ražnatović decenijama se navodi njena vila u Ljutice Bogdana, ali pre nego što se udala za Željka Ražnatovića Arkana, imala je drugo prebivalište.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA
Otkriveno gde je pre živela... Ceca Ražnatović

Ceca je, naime, jedno vreme stanovala u Beogradu u veoma lepoj gradi, a iako je taj period kratko trajao, njene tadašnje komšije je se i dalje sećaju. 

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Dve i po decenije već živi ovde... Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović udala se za Željka Ražnatovića Arkana 1995. godine, a od 1997. godine živi u velelepnoj vili Ljutice Bogdana u Beogradu.

Pre nego što je upoznala pokojnog supruga Ceca je već živela u glavnom gradu Srbije, budući da je još u tom periodu uspešno gradila pevačku karijeru.

Foto: google.com/maps/prinscreen
Zgrada u kojoj je nekada stanovala Ceca u Kalenićevoj ulici

Zanimljivo je da se Ceca davne 1993. godine iz Žitorađe preselila u Beograd, tada je već imala nekoliko snimljenih albuma. Pevačica se doselila u zgradu na Vračaru, gde je živela u stanu prijateljice Dragice, dok je čekala da se renovira stan koji je pazarila na Banovom Brdu.

O Ceci komšije iz ovog kraja i dalje govore, a sećaju je se samo po lepom:

- Jao dobro ste me podsetili. Uvek se svima nama ljubazno javljala i pozdravljala, a bila je prelepa. Kao anđeo - rekla je svojevremeno jedna starija gospođa iz Kalenićeve ulice, koja je bila Cecina komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading