ONA JE SA STARIJIM, ĆELAVIM, ČOVEKOM: Afrika isprozivala koleginicu! BUKTI RAT NA ESTRADI!

Autor:

Zabava

16.02.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika je, po svemu sudeći, pobesnela jer mediji njenog bivšeg dečka, Vladimira Volkova povezuju sa njenom koleginicom, pa je odlučila da objasni ko je s kim u vezi.

Foto: instagram.com/sandraafrika
Ne trpi da joj neko dira bivše... Sandra Afrika

Afrika je na vest da je Ivana Nikolić, članica grupe "Hurricane" u vezi sa Vladimirom Volkovim, isprozivala koleginicu:

Foto: ST/V. LUKIĆ/ N. PANČIĆ
Isprozivala koleginicu... Sandra i Ivana

Koliko sam upućena, ona je duže vreme u vezi sa tim nekim starijim čovekom, ćelavim, koji je osnovao tu grupu - rekla je Sandra za "Idj" i zaključila:

- Ako je sve ovo neki marketinški trik ili tako nešto, mislim stvarno šta da kažem. Mogu samo da kažem da se na takvim stvarima ne gradi karijera. Gradi se tako što imaš dobre pesme, spotove i puniš klubove. Na ovakvim budalaštinama i glupostima, ne.

RepublikaFoto: instagram.com
Još joj je stalo do njega?... Sandra i Vova

Podsetimo, Nikolićeva je prošle godine raskinula dugogodišnju vezu, a posle toga su počele da kolaju glasine da je sa Volkovim, što je pripadnica popularne grupe demantovala.

- Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju - jasno je rekla Nikolićeva za portal "Hello".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading