Muškarci poludeli zbog bezobraznih reči: Pevačica Elektra Elit napravila haos pesmom!

Autor:

Zabava

16.02.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transrodna pevačica Elektra Elit nakon opšte medijske pomame o saznanju njenog primarnog zanimanja, tačnije prostitucije, odlučila je da na neko vreme napusti Srbiju.

Foto: Igor Živković
Elektra Elit

Naime, ona već mesec i po dana boravi u Švajvarskoj, gde inače živi, i priprema nove projekte. Zahvaljujući uspehu koji je doživela sam njenom drugom pesmom "Bebe, bebe", Elektri su se otvorila mnoga vrata za brojne biznise vezane za muziku.

Njen singl je prethodne godine na top listama osvojio zavidna mesta, a nedavno je postao pravi hit u dijaspori. Dokaz tome su snimci koji kruže na društvenim mrežama, a čak se pojavilo i nekoliko parodija za "Bebe, bebe".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Napustila Srbiju... Elektra

Elektra Elite inače koristi mere predostrožnosti usled koronavirusa da odmori i malo se izoluje iz medija kako bi u miru radila na novim pesmama i spotovima, a za to vreme je aktivna na Instagramu i ništa ne propušta.  Ona bi trebalo sledećeg meseca da dođe u Srbiju i nastavi realizaciju svojih planova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading