DRAGANI MIRKOVIĆ POZLILO nakon što je OTKRIVENA ŠOK AFERA u kojoj je glavni akter?

Autor:

Zabava

14.02.2021

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Dragana96
Dragana Mirković

Prošlog četvrtka kao bomba odjeknula je vest da je u obračunu države sa mafijom zaplenjen džip marke „mercedes” koji je vozio reper Stefan Đurić Rasta, a koji je navodno u vlasništvu Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bjelića. Tog dana interventna je zaplenila nekoliko automobila među kojima se našao i pomenuti džip sa tablicama DON, a nad kojim se sada vrši forenzička obrada, jer se sumnja da su ga koristili pojedini članovi mafije koji su uhapšeni.

Draganu upleli u mafijašku aferu

– Dragana i Toni su bili u Beču kada su im javili strašne vesti. Zvali su ih prijatelji sa svih strana i oni su bili van sebe od šoka kada su čuli o čemu se radi. Dragana se u trenutku izgubila i uopšte joj nije bilo jasno zašto ko je upliće u priču sa mafijaškom organizacijom. Pozlilo joj je kada je shvatila da je upletena u mafijašku aferu. Nije mogla da se smiri, ozbiljan šok je pretrpela kada je pročitala tu vest. Taj automobil koji se pominje da je navodno njen Tonijev, nema veze sa njima – objašnjava nam izvor i dodaje:

– Da bi zaštitila sebe i svoju porodicu Dragana je odmah angažovala advokata kako se dalje insinuacije ne bi širile.

 

 

 

Inače, već nekoliko godina unazad priča se da svi automobili koji imaju tablice DON, a koje većinom voze estradne ličnosti, potiču iz voznog parka pevačice i njenog muža. Oni to nikada ranije nisu demantovali, pa je cela javnost dovedena u zabludu i zato su svi mislili da je taj auto zaista u vlasništvu pevačice.

– Dragana i Toni nemaju veze sa tom firmom osim što potencijalne kupce povezuju sa bliskim prijateljima u čijem je vlasništvu salon za prodaju automobila. To je sve – kaže izvor.

Pevačicin advokat poslao je i zvanično saopštenje povodom cele priče:

– Dragana Mirković je užasnuta i duboko povređena. Ona, kao i njen suprug, niti bilo ko od njihovih rođaka, nema nikakvo vlasništvo, ni posredno, ni neposredno nad tim vozilom. Dragana će preduzeti sva zakonska raspoloživa sredstva da zaštiti svoje ime i svoju porodicu – navodi se u saopštenju advokata, dok pevačica i njen suprug Toni nisu želeli da daju izjavu ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sudija

15.02.2021 09:22

Aha.....

Sinisa

19.02.2021 07:05

Ako nemaju veze što se sekiraju? Čekaju ,tuže državu i dobiju velika obeštećenja. Ima tu nečeg.