(FOTO) SVE SIJA! Ovako je Dragana Mirković čestitala svom Toniju Dan zaljubljenih!

Autor:

Zabava

14.02.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim je pronašla mir i sreću!

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Dragana Mirković

Folk zvezda, Dragana Mirković, ne skriva da je suprug Toni Bjelić njena srodna duša. Da je pravi čovek za nju, znala je još pri prvom susretu koji se dogodio kada je njoj bilo 30 godina.

Pravu, iskrenu ljubav koja im se dogodila, dve godine kasnije krunisali su brakom, a sreću im je upotpunilo rođenje dece sina Marka i ćerke Manuele. Danas, na Dan zaljubljenih, Dragana je svom Toniju uz divne reči čestitala praznik na svom Instagramu, uz seriju fotografija sa ljubavnim motivima u crvenoj boji.

- Srećan Dan zaljubljenih! Ljubavi moja, hvala ti što postojis i što si moje sve - napisala je pevačica i oduševila mnoge.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, M. TABAŠEVIĆ
Dragana Mirrković i Toni

- U Toniju sam videla svoju sreću, shvatila da mi je toliko sličan po razmišljanju o životu, ljubavi prema ljudima, jednostavno bio je to čovek za mene. Toni nije znao mnogo o meni, čuo je da u našoj muzici postoji Dragana Mirković, da je mlada i da ima crnu kosu, ali ništa više - rekla je Dragana svojevremeno za domaće medije i dodala da je suprug njena srodna duša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Borac R SRPSKE

14.02.2021 13:12

Jesi se i usrecila sa ustasom.

Mia

15.02.2021 10:28

Pa da, katolik ...