ŠOK! MINA KOSTIĆ PEVALA VELJI NEVOLJI?! Poslata mu tajna poruka preko njene pesme!

Autor:

Zabava

11.02.2021

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirala sve!

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Mina Kostić

Hapšenje Velje Nevolje i njegove kriminalne grupe glavna je tema u Srbiji već nedelju dana. Dok se Veljko Belivuk nalazi u pritvoru, na teret mu se stavlja više jezivih ubistava, a navodno prima šifrovane poruke putem radio stanica!

Jedna od njih, čiji je snimak objavljen u sredu uveče, je bila upućena kroz pesmu "Isti igrači" Mine Kostić. Pozvali smo pevačicu i pitali je šta o tome misli?

"Ja nisam imala pojma da se to uopšte desilo ni da je nastala tolika frka. Šta ja da radim, ne mogu da budem kriva zbog pesme. 'Nevolja' je takva kakva, niti ja imam bilo šta s tim emitovanjem niti sam ja u toj priči. Šta sad, da krivimo onog koji je pisao tu pesmu, budalaština, svako je mogao da je otpeva", rekla je Mina Kostić za MONDO.

 

 

 

RepublikaFoto: Tanjug
Velja Nevolja

Uz pesmu je emitovan i pozdrav uz "potpis" jedne navijačke grupe drugoj.

"Nisam bila upućena u pozdrave navijača, ali ne bih volela da se dovodim u vezu s tom pričom", rekla nam je Mina i kazala da nikada nije imala neprijatna iskustva na nastupima.

"Pevala sam devedesetih, žestokim momcima, i pevala sam različitim klanovima i uvek su me poštovali i cenili. Ne bih o ciframa i da li su bili galantni, ali nikada nisam imala neprijatna iskustva, svi su me obožavali i cenili. Ljude koji me vole ne delim", rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading