ŽENA MI JE OPET TRUDNA! Poznati glumac podelio LEPE vesti: NE PRESTAJEMO SA RADOM..

Autor:

Zabava

11.02.2021

08:19 >> 08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuti glumac otkrio je kakve ga lepe vesti očekuju u nadolazećem periodu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Za njega nema odmora...

Branko Janković, kog je domaća publika nedavno imala priliku da gleda u seriji "Tate", u kojoj tumači lik Vlade, otkrio je lepe vesti.

Čekam treće dete. Supruga me sad gleda! (smeh) - kazao je Branko u "Šok tok"-u, pa dodao:

- U petom je mesecu. Deca su nam ostala na selu. Tamo je lepo vreme, neki vetar duva. Oni tamo uživaju. Puštaju zmajeve, živopisno je.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Branko Janković

Pored glumačkog posla Branko je već nekoliko godina posvećen sopstvenom biznisu - proizvodnji sira, mleka i surutke. Branko se pre pet godina preselio u selo Gunjaci, kod Osečine, gde ima farmu sa 150 koza. Tamo živi sa suprugom Natašom, ćerkom Koviljkom i sinom Vukadinom, a u Beograd odlazi kad god ima poslovne obaveze.

 

 

 

- Pripremam se za početak sezone muže koza. Trenutno je jarenje u toku. Ove godine smo blizu sto tona mleka preradili. Imamo oko 800 grla na mlekari. Guram i radim. Uskoro pokrećemo novi segment, to je kozja kozmetika. Kozje mleko je neverovatno za regeneraciju kože, vlažnost - kazao je on u gorepomenutoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading