Folker se posvađao sa suprugom jer opet ugrožava zdravlje: Đani napao Slađu nasred bolnice!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

11.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Radiša Trajković Đani posvađao se sa suprugom Slađanom Trajković usred bolnice!

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Slađa i Đani

Kako smo saznali, folker je počeo da viče na parkingu ispred ambulante u kojoj je Slađa otišla da uradi neophodne analize posle moždanog udara koji je doživela pre nekoliko nedelja, a sve zbog toga što je opet počela da puši cigarete.

- Đani se dovezao kolima da pokupi Slađu kad je završila s pregledom u bolnici, a kad je izašla iz ordinacije, zatekao ju je sa cigarom u ruci. Izleteo je iz auta i rekao: "Pa, Slađana, da li si ti, ženo, pri sebi?! Ideš od doktora, radila si analize zbog moždanog udara i sad opet pušiš? Rekla si mi da menjaš život iz korena, ovo što radiš je čista zaje*ancija" - pričao je folker, a Slađa je u tom trenutku bacila i ugasila cigaru.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Slađana Trajković

Kako smo saznali, oni su se posle toga odvezli kući, a folkerova supruga za naš list kaže da će ubuduće da povede više računa o zdravlju.

- Moram da promenim životne navike. Ne smem da se zezam, nije prijatno kad vam lekar kaže da ste imali moždani udar, a da to niste ni znali. Moraću da ostavim cigarete i da počnem zdravije da živim - poručila je kratko Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading