KAKVE IMAM JA VEZE SA CECOM? Goca Božinovska se iznervirala kada su je pitali za slavnu koleginicu!

Autor:

Zabava

14.01.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan i Bojana Rodić za nešto više od 7 meseci postaće roditelji, a radosne vesti podelili su prvo sa svojim najmilijima, a potom su iste osvanule i na Instagramu.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Goca Božinovska

Pevačica Goca Božinovska saznala je za ovu radosnu vest za Božić i veoma se obradovala, a sada je otkrila i ko joj je čestitao od kolega.

- Prvi mi je čestitao Đani, on je čuo od Mirka i svi moji dragi prijatelji, sve moje najdraže kolege - rekla je pevačica za "Telegraf.rs".

Na pitanje da li joj je i dugogodišnja koleginica Ceca Ražnatović čestitala radosne vesti, Goca se vidno iznervirala, pa rekla kako se to "ne čestita".

RepublikaFoto: Republika
Ceca Ražnatović

- Pa što vi to stalno "A Ceca, a Ceca?"... A kakve veze imamo Ceca i ja? Bogdana je snaja Ceci, a Bojana je moja snaja. Nisam ni ja njoj čestitala kada joj je snaja ostala u drugom stanju. Čestita se kad dobiješ bebu! Ne čestitaš nekome sa mesec i po dana trudnoće... - odgovorila je Božinovska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading