(VIDEO) UHVAĆENI KAKO SE LJUBE! Prvi ekskluzivan snimak poljupca Cece i njenog dečka Bogdana!

Autor:

Zabava

14.01.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali da vide!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Nakon što je u javnosti "eksplodirala" informacija da Ceca ima novog dečka, društvene mreže ne prestaju da "gore", a portali su preplavljeni najnovijim detaljima koji bi interesovali javnost.

RepublikaFoto: printscreen
Ceca i njen novi dečko

Ekipa "Paparaco lova" ih je pratila i konačno ulovila na delu. Ceca je napustila svoj džip, a ispred ju je čekao ni manje ni više nego novi dečko Bogdan Srejović koji joj je i otvorio vrata auta. Odmah je pao poljubac, doduše u obraz, ali nakon što su se uhvatili za ruke sve je bilo savršeno jasno, zajedno su se uputili ka jednom popularnom prestoničkom restoranu i zadržali neko vreme.

 

 

 

RepublikaFoto: printscreen

Podsećanja radi, Cecin novi dečko je poznati ugostitelj, već je bio u braku, sa sadašnjom devojkom Saše Kovačevića koji su okončali pre 5 godina, a imaju i ćerkicu Iskru koja trenutno najviše boravi kod mame.

Folk diva i Bogdan su se upoznali na rođendanskoj žurci kod njene drugarica pa je ljubav brzo i planula, već su izvesno vreme zajedno, bili su zajedno i na zimovanju na Jahorini, ali su tek sad konačno uhvaćeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading