(HOT FOTO) LOM NA ESTRADI! Stanija otkrila novogodišnju želju: Za starletu će se sve promeniti u 2021!

Autor: D. Lukić

Zabava

01.01.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i rijaliti-zvezda Stanija Dobrojević prethodnu godinu iskoristila je da se maksimalno posveti sebi i karijeri, a za Srpski telegraf otkrila je šta priželjkuje u novoj 2021. Dobrojevićeva kaže da je došlo vreme da se skrasi, a kako je kod nje proradio majčinski instinkt, uskoro planira da se ostvari u ulozi majke!

Foto: Promo foto
Stanija

- Ova 2020. i epidemija koronavirusa vratili su me pravim vrednostima. Shvatila sam koliko je porodica važna, koliko je dobro imati prijatelje oko sebe. Poslednjih 10 godina nisam toliko posvetila vremena njima jer sam jurila za uspehom, karijerom i zaradom. Tek sada vidim koliko te stvari zapravo nisu bitne. Kako vreme prolazi, i kod mene je počeo da se budi majčinski instinkt. Mislim da je vreme da postanem majka, pa ko zna! Možda mi se to sprema u novoj godini! Obožavam malu decu i bebe, tako da verujem da ću biti najbolja majka na svetu - rekla je Stanija.

Stanija: Shvatila sam koliko je porodica važna, koliko je dobro imati prijatelje oko sebe

Stanija je prokomentarisala i to kako se tokom godina njena porodica nosila s njenom popularnošću s obzirom na skandale koji su se za nju vezivali. 

- Mojoj porodici je više puta bilo veoma teško da istrpi to što sam javna ličnost. Novinski napisi, napadi rijaliti-učesnika na mene danima nisu prestajali. Povređivalo ih je to što su neki ljudi sebi dali za pravo da blate moje ima i svašta pričaju o meni, a oni me privatno najbolje poznaju i znaju da neke stvari nemaju veze s istinom. Svaka provokativna slika koju objavim napravila bi pravu pometnju u medijima, pa su se potresali oko pojedinih napisa. Od starta sam bila spremna na to da će se o meni svašta pisati, a danas se oko toga ne potresam - priča Dobrojevićka i dodaje da će se u Srbiju uvek vraćati iako namerava da živi u Americi:

- Amerika je moja mirna luka, a Srbija je zauvek u srcu! Odlučila sam da ću živeti u Americi, a ovde ću uvek da se vraćam jer je moja porodica tu, moji koreni i moj narod - kaže Stanija.

Marko i ja smo više puta raskidali i mirili se

Ona je otkrila da se s dečkom Markom Markovićem odlično slaže, a nedavno su počeli i da žive zajedno.

- Marko i ja smo se mnogo puta mirili i raskidali. Na kraju ljubav uvek pobedi sve nesuglasice. Voljena sam i volim, a to je najvažnije. Svakako se trudim da svoj emotivni život držim dalje od očiju javnosti - kaže rijaliti-zvezda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading