TRESU SE TEMELJI ESTRADE: Šok saznanja - STARLETA MORALA DA ABORTIRA!

Autor: Republika

Zabava

21.12.2020

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati svi detalji!

RepublikaFoto: printscreen
Foto: Ilustracija

Poznata starleta čiji skandali pune novinske stupce mesecima unazad abortirala je dete fudbalera na jednoj privatnoj klinici!

Do ovih šokantnih saznanja koje su straleta i sportista želeli da sakriju, došao je Balkanski špijun Srpskog telegrafa, istraživač upoznat sa mnogim tajnama svih sfera društva u Srbiji.

- Počelo je kao kres šema. Oboje su tvrdili da među njima nije ništa ozbiljno, samo gola, životinjska strast. A onda se desilo da je ona zatrudnela - objašnjava naš sagovornik upoznat sa detaljima.

- On nije želeo ni da čuje za dete. Njihovu šemu pokušavao je da sakrije k'o zmija noge, ali kada je on zatrudnela, više nije imao kud. Predočio joj je da abortus jedina opcija, što je ona prihvatila - dodaje naš izvor.

RepublikaFoto: printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gradjanin

21.12.2020 13:17

Stvarno strasna vest, bravo za senzacionalnu vest.ako ovo nece biti za rusenje temelja estrade onda ce verovatno novinar i njegov urednik javno da se odreknu posla koji ocito nisu u stanju da rade. Bravo za glupost