PROCURELA MRAČNA TAJNA POZNATE PEVAČICE: Kad ode u šoping traži popust jer ona nije "BILO KO"! SKANDAL KAKAV ESTRADA NE PAMTI!

Autor: Republika

Zabava

09.12.2020

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trese se estradna scena u Srbiji!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Poznata estradna umetnica, naviknuta na život na visokoj nozi, zapravo je prava štekara i kupuje garderobu isključivo kada su u toku rasprodaje u velikim tržnim centrima, otkriva Republika.

Uz to, prema informacijama do kojih je smo došli od odlično obaveštenog izvora, slava joj je toliko "udarila u glavu" da je umislila da zaslužuje privilegije o kojima obični građani mogu da sanjaju. 

Prema rečima naše sagovornice, ona je u više navrata bila toliko samoživa da je tražila da joj spuste cenu artikala koje je odabrala, jer je "ona mnogo bitna".

- Poslednji slučaj desio se baš kod mene. Pevačica je došla sva nafrakana i puna sebe, kao da svi mi trebali na nečemu da joj tobože zavidimo. Pola dana provela je u radnji, birajući, isprobavajući, gledajući, komentarišući artikle koje je želela da kupi - prepričava scenu naša sagovornica da bi najšokantniji moment ostavila za kraj.

- Kada je trebalo da plati, bez imalo blama tražila je popust, jer je "ona jako bitna". Kolege i ja smo se samo pogledati i prevrnuli očima, nismo mogli da verujemo čemu prisustujemo - podvukla je naša sagovornica.

Potvrdu ove informacije dobili smo i od drugog izvora - konobara koji radi u poznatom prestoničkom kafiću u koji estradna zvezda često svraća.

Kako nam je i on objasnio, gotovo istovetan slučaj ponovio se dok je baš on bio u smeni, kada je umišljena umetnica zatražila da ne plati račun, jer, eto, ona samo svojim prisustvom gazdi kafane čini uslugu.

 

 

 

 

Balkanski špijun nastavlja da raskrinkava

RepublikaFoto: Republika

Dok šokantnih saznanja iznesenih u gornjem tekstu došao je Balkanski špijun Srpskog telegrafa, izvor upućen u najmračnije tajne iz sveta estrade, sporta, politike, biznisa...

Ovaj neumorni poznavalac i istraživač "kostura iz ormana" poznatih ličnosti svakog dana na stranicama štampanog izdanja Srpskog telegrafa iznosi svoje informacije - i zato ne propustite već sutrašnji broj u kojem će biti objavljeni podaci koja će vas ostaviti u neverici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading