(FOTO) ARKAN MI JE BIO KAO OTAC: Digla se velika prašina, NEMAČKI MEDIJI BRUJE O SRBINU

Autor: Republika

Zabava

03.12.2020

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački mediji posvetili veliku pažnju Srbinu!

RepublikaFoto: instagram.com/alka_manda12
Aleksandar Mandić sa Arkanom

Aleksandar Mandić, sin Arkanovog najboljeg prijatelja Milenka Mandića Mande, izazvao je veliku pažnju nemačkih medija!

Tačnije knjiga koju bi uskoro trebalo da objavi, a u kojoj će biti crno na belo biti iznete detalji koji su za sada nepoznati javnosti o turbulentnim devedesetim godinma u kojima je njegov otac igrao značajnu ulogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AcaMandic (@alka_manda12)

 

Nemački portal Kozmo prenosi tekst u kome najavljuje Mandićevu knjigu i ističe da je jedno celo poglavlje posvećeno nekadašnjem komadantu Srpske dobrovoljačke garde - Željku Ražnatoviću Arkanu.

- Na mene je ostavio neverovatan utisak. Imali smo poseban odnos, iskreno me je voleo. Arkan je bio džentlemen, imao je hrabrosti da uradi mnogo stvari - prenosi Kozmo Mandićeve reči

Podsetimo, Željko Ražnatović Arkan, komandant Srpske dobrovoljačke garde, ubijen je u beogradskom hotelu "Interkontinental" 15. januara 2000. godine, a u napadu na Arkana život su izgubili njegov dugogodišnji prijatelj Milenko Mandić Manda (u 44. godini) i Dragan Garić (u 47. godini).

Foto: instagram.com/alka_manda12

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading