SLUPAO JE LAMBORDŽINIJA NA NOVOM BEOGRADU, A SADA JE ŠOKIRAO IZJAVOM: Poznate pevačice me jure preko Instagrama i svojih makroa!

Autor:

Zabava

10.11.2020

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ćaletov sin" ponovo grmi!

Foto: instagram.com/printscreen
Kelja

Nikola Keljanović u centar pažnje došao je kada su ga mediji snimili kod Delta sitija, gde je slupao zlatnog "poršea" kog vozi već neko vreme.

- Bio sam sa pola estrade, ali neću da imenujem nikoga, to je bilo davno. Ne upoznam ja njih, oni se meni uglavnom javljaju na Instagramu, u klubovima, prepoznaju me... Ja da jurim sad neke pevačice, ne zanima me uopšte. Jure one mene - rekao je Nikola i dodao da mu se pevačice jave na Instagramu i dopisuju se sa njim. Kako je rekao, njega to više ne zanima.

Nikola tvrdi da je jedna, od sada popularnijih pevačica, na neobičan način počela svoju karijeru.

- Jedna sada poznata pevačica pozvala je makroa i rekla je: "Ja hoću da se probijem. Možeš li da me naučiš kako se radi to i to". Ne bih da pričam šta je sad tačno tražila, ali to je cela priča - rekao je Keljanović za Telegraf.

- Skoro sam je video i verovatno zna da ja znam ovu priču. Ja nju da sam imenovao, pa ona može da se naljuti kao: "Ti si mene pomenuo tu i tu lično", ali pošto nisam nema svrhe da se naljuti - zaključio je Nikola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading