STANIJA DOBROJEVIĆ OTKRILA KAD ULAZI U ZADRUGU: Zavrteće vam se u glavi od cifre honorara, ma kakva glavna nagrada - OVO NE BISTE NI U SNU POMISLILI!

Autor: Mondo

Zadruga

11.12.2020

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević već je trebalo da bude u "Zadruzi 4", ali je njen ulazak odložen zbog problema i suđenja sa Kristijanom Golubovićem.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

Do istog je došlo nakon što je on u programu uživo izjavio da će je ubiti ukoliko mu još jednom spomene porodicu.

- U sudnici je najbolje došlo do razrešenja našeg slučaja. U emisiji i se izvinio, ali me nije ispoštovao. Jednostavno se zakleo i ubedio me pred sudom. Kada se sve to završilo pred sudom i kada je trebalo da potpišem dokument, on se našao iza mene i pomazio me po kosi - rekla je sada Stanija o suđenju i dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

- On je lud čovek, ne mogu da vam opišem tu jezu. Strašne situacije pretvori u komiku.

Kada je reč o honoraru za "Zadrugu 4", istakla je:

- Honorar koji su mi ponudili da uđem u "Zadrugu" je veći nego dve nagrade. Nadmašio je do sada najveće honorare koje sam imala u rijalitiju. Ako se poklope kockice, ulazim - istakla je.

S obzirom na to da je honorar koji pobednik dobija 50.000 evra, znači da je Staniji ponuđeno nešto više od 100.000 evra za učešće.

Iako kaže da je njen ulazak još uvek neizvestan, kako nezvanično saznajemo ona je deo novca već dobila, pa je prilično sigurno da ćemo je gledati u četvrtoj sezoni pomenutog rijalitija..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

11.12.2020 18:14

Nema te nagrade zbog koje bih rizikovao svoj život.