URAGANKE IMAJU SAMO JEDNU ŽELJU: Molimo boga...

Autor:

Zabava

03.01.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednice Beovizije članice grupe Hjurikejn čine tri zanosne lepotice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Hurricane

One će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije 2021. koja će se održati u Holandiji. Srpski telegraf je pričao sa našim predstavnicama i one su nam opisale koliko je ova godina bila presudna za njihovu karijeri, ali isto tako koliko ih je nakon lepog perioda pokosio period koronavirusa.

Na početku razgovora one su nam nekoliko rečenica opisale godini na izmaku, te otkrile šta je ono što će zauvek pamtiti u 2020. godini.

- Pobeda na Beoviziji i čast da svoju zemlju predstavljamo sledeće godine na Evroviziji je ono što ćemo pamtiti dok smo žive.

Čemu vas je pandemija naučila, odnosno kakve ste pouke izveli iz svega što nam se izdešavalo?

- Protekla godina je definitivno bila za sve nas veoma teška, ali i poučna. Zdravlje uvek treba svima da nam bude na prvom mestu, a sve ostalo ćemo lako. Mislimo da su to sad svi shvatili.

RepublikaFoto: Promo foto

Kako ste podneli činjenicu da vam je uskraćeno da se bavite poslom koji najviše volite?

- Nama je samo bilo bitno da se sve ovo što pre smiri i da se vratimo svi svojim obavezama i poslovima. Teško je jer naša struka, kao i slične našim, najviše je bila uskaraćena za rad, ali jedva čekamo da se situacija popravi i da se ponovo družimo sa svojom publikom.

Uprkos pandemiji izbacile ste nove pesme i spotove. Koliko vas je ova situacija finansijski iscrpela?

- Mi smo pre nekoliko meseci počele da spremamo ove tri pesme i u dogovoru s svojim timom samo smo čekale pravi trenutak da ih predstavimo publici. Odlučile smo da to bude baš u ovom trenutku jer smo želele da poklonimo u ovo teško vreme našim fanovima ono zbog čega nas vole i svima uz muziku malo olakšamo ovaj period.

RepublikaFoto: Promo foto

Šta biste voleli da zateknete ispod jelke u ponoć kao poklon od Deda Mraza?

- Saznanje da je korona prošla i da od početka sledećeg meseca možemo svi da se vratimo svakodnevnim uobičajenim aktivnostima.

Prva godina od osnivanja grupe koju nećete provesti radno. Kako ćete dočekati Novu godinu?

- Nažalost, nećemo nastupati zbog celokupne situacije, pa ćemo novogodišnju noć provesti kod kuće, u krugu porodice i prijatelja.

Šta priželjkujete od naredne?

- Mi bi volele da bude onako kako smo prošle godine počele karijeru. Da ostvarimo sve svoje poslovne planove koje imamo za narednu godinu i, naravno, opet, samo da smo svi zdravi. Molimo boga da konačno odemo na Evroviziju.

Da li se jedna od želja odnosi na vaše konačno učešće na Evroviziji?

- Naravno. Potrudićemo se da Srbiju predstavimo na najbolji mogući način i da ostvarimo što više mesto na takmičenju.

Andriju vodimo na Evroviziju da nas bodri

Jutjuber i pevač Andrija Jo, koji je zauzeo četvrto mesto na ovogodišnjoj Beoviziji, velika je podrška uragankama, a one zauzvrat žele da ga povedu sa sobom.

- Andriju obožavamo, čak i kada nam je bio konkurencija. Stavljamo ga prvog na spisak ljudi koji će ići sa nama na Evroviziju.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading