ZVEZDA GRANDA PROGOVORILA O SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI IZ KOJE JEDVA ŽIVU GLAVU IZVUKLA: Sada moram da pazim na svaki pokret...

Autor: Republika.rs

Zabava

19.11.2020

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvoreno o teškom periodu.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Vanja Mijatović

Pevačica Vanja Mijatović pre nekoliko godina imala je saobraćajnu nesreću u kojoj je doživela povrede, na svi sreću izvukla je živu glavu.

Sa njom su u kolima tada bili i Ana Sević i Stefan Petrušić.  Pred kamerama "Premijere" pevačica je istakla kako je izvuka sve najbolje iz te situacije, ali i da još uvek mora da pazi koje pokrete pravi.

 

-Od tada moram da pazim koje pokrete pravim. Dosta pozitivno je to uticalo na mene, jer sam ja tip koji iz svakog događanja izvalči sve pozitivno. Naravno, nikako nije bilo prijatno, to je jedna vleika borba, ali evo nas danas ovde i skačemo -  dodala je pevačica.

Podsetimo, Stefan Petrušić autom udario u betonske stubove, ali je prošao bez povreda, Ana Sević ugruvana, dok je Mijatovićka zadobila prelome grudnog koša i tri pršljena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading