PEVAČICA PRIZNALA DA IMA PROBLEM: Vanja se obratila stručnjaku!

Autor: Alo.rs

Zabava

05.03.2018

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak kod psihologa ili psihoterapeuta i dalje je tabu tema i nešto što se u javnosti krije, posebno to skrivaju javne ličnosti. Ipak, ne i pevačica Vanja Mijatović koja je o svom problemu javno progovorila.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vanja Mijatović

- Tačno je da već izvesno vreme odlazim kod psihologa, jer mi je tako lakše da prevaziđem sve stresove i probleme koje doživljavam u poslednje vreme. Svaki put kada osetim potrebu, obratim se svom terapeutu. Ne vidim ništa loše u tome i mislim da bi nam svima bilo bolje kada bismo poveli računa o mentalnoj higijeni, makar u onoj meri u kojoj vodimo računa o izgledu - izjavila je Vanja.

Pevačica je priznala i s kakavim problemom se suočavala pre odlaska kod psihologa:

- Anksiozna sam, a moj najveći strah je gubitak svesti, odnosno kontrole. Nemam problem da odem na nastup i da se suočim sa ljudima, ali se plašim da ću pasti u nesvest. Zbog toga i ne pijem, nikada nisam probala drogu, jer ne volim kada mi je stanje svesti promenjeno - kazala je pevačica koja je ispričala i kako je stekla ovu bolest:

 

?

A post shared by Vanja Mijatovic??? (@vanja_mijatovic_vvsr) on Feb 3, 2018 at 9:44am PST

- Kada me je prvi put strefila anksioznost, nisam znala šta me je snašlo, jer sam mislila da ću umreti, ali se zapravo ništa nije desilo. Mnogo ljudi je anksiozno, samo što neko želi, a neko ne želi da priča o tome. Nemam problem da to javno kažem, jer čvrsto verujem da mogu nekome da pomognem da prevaziđe problem - zaključila je Mijatovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading