Vanja Mijatović otkrila svoju najveću STRAST!

Autor:

Zabava

11.02.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vanja Mijatović veoma je dobra u svom poslu, ali je otkrila da ima još jednu veliku ljubav.

 

 

- Moje interesovanje za profesionalno šminkanje je počelo pre godinu dana. Ja sam neko ko nije imao ni jednu jedinu senku za oči. Koristila sam samo puder, maskaru, krejon i bronzer, eventualno ajlajner, kada sam raspoložena. Dakle, uvek sam posedovala tu minimalnu šminku, osnovnu - kaže Vanja i otkriva da je sve naučila zahvaljujući internetu.

 

- Gledala sam puno tutorijala na „jutjubu“ i to mi je delovalo vrlo zanimljivo. Upoznala sam se sa celokupnom šminkom, brendovima i paletama i odlučila sam da kupim jednu paletu. Pošto sam po celu noć budna, jer ne mogu da zaspim, a retko izlazim, onda gledam te snimke i trudim se da ponovim to. Jednostavno mi je zanimljivo sve i ide mi, moram vam priznati. Imam neke teškoće sa ajlajnerom, ali najteže je da se provali šta odgovara vašem licu - kaže Vanja i dodaje zbog čega je to samo hobi.

 

 

- Ne bih mogla ozbiljno da se bavim time, zato što, tvrdim, posao šminkera nije nimalo lak. Svako ima različito oko, lice, konturisanje je za svakoga različito. Ali zato kada ne znam šta ću, a hoću sebe da obradujem, ja odem i kupim nešto novo od šminke, uživam u tome. Mogu se sakriti nedostaci, nesavršenosti na koži, može da se transformiše lice - ističe pevačica i dodaje da svakodnevno dobija brojne komplimente zbog izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading