PEVAČICA SE IZVUKLA IZ KANDŽA POROKA : Zbog droge i alkohola gubila sam emocije prema deci, oni nisu imali šta da obuku a ja sam samo trošila pare!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.11.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška priča.

RepublikaFoto: youtube.com/ Grand Magazin Tv Grand
Zorica Erić

Pevačica Zorica Erić, koju je publika upoznala kroz  takmičenje "Nikad nije kasno" otvoreno je govorila o problemima sa kojima se suočavala zbog alkohola i droge od kojih je bila zavisna.

Zorica je išla iz jednog u drugi porok. Prvo je počela da konzumira alkohol u sve većoj količini, a posle je prešla i na narkotike. Skoro pet godina ona je bila u kandžama poroka dok nije odlučila da je vreme za životne promene.

Pevačica je sada već godinu dana na lečenju i ponovo pokušava da izgradi novi život za sebe i svoju porodicu. Njena brutalno iskrena ispovest mnoge je šokirala:

 

-Gubila sam emociju prema deci, suprugu, samo sam bila usmerena ka svom ličnom zadovoljstvu. Moja porodica je patila, a mene to nije zanimalo. Moja deca nisu imala odeću da nose, ali sam ja trošila pare na gluposti - izjavila je svojevremeno za Grand.Online, a sada je gostujući u emisiji "Grand magazin" otkrila da su je ljudi osudili što je svoju iskrenu životnu priču iznela javno.

-Moja priča je zaista poučena i ispričana je u emisiji kako bi ljudima dala nadu i primer kako čovek sa svim problemima može da izađe na kraj. Ni u jednom trenutku se nisam pokajala što sam je ispričala u takmičenju, jer smatram da je mnogim koristila - izjavila je Zorica koja na društvenim mrežama dobija poruke od zavisnika, ali i od njihovih porodica. 

Zorica je jedna od retkih pevača koji su javno progovorili o porocima sa kojima se suočavaju. Aca Lukas  među prvima je otvorio ovu temu, a čini se da sve više njihovim mlađih kolega prolazi kroz ove probleme. Posebno oni koji poput Darka Lazića veoma mladi stupe na scenu i za kratko vreme postignu veliku popularnost koja im vrlo brzo udari u glavu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading