Stalno je u alkoholisanom stanju: Darko se vratio starim porocima, skita i banči, Marina se osušila od muke!

Autor: Skandal

Zabava

24.02.2020

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos upozorenjima lekara, da više ne sme da pije i banči, Darko Lazić se ne smiruje, a izgleda da se nikada neće ni smiriti.

Kako prepričava njegova rođaka, od kada su se on i Marina sa sinom preselili u Beograd u iznajmljeni stan, Darko je sve gori i gori.

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Darko i Marina

- Strašno je kako se naš Darko ponaša. Kao da je neki đavo u njemu - započinje rođaka i nastavlja:

- Ode u kafanu u četvrtak i nema ga do ponedeljka. Marina jadnica sama sa bebom u stanu plače i moli Boga da joj bar živ dođe. Kada ujutru ustane, posle toga što malo zaspi jer je umor samelje, otvori novine da vidi da li je barem živ - priča rođaka kroz suze i dodaje:

- Jadno dete, mlada je ona. A on...sačuvaj bože i sakloni. Ne mogu da kažem, ostavi on njoj uvek svežanj para. Ide on redovno na nastupe, radi i dobro zarađuje, ali džabe sve kad posle ostane po kafanama. Marina je mislila da će sve biti lakše kada ode za Beograd, ali ona je tamo sama samcijata. Nema ni 50 kila, sva se osušila mučenica. Kuka na sav glas: "Šta mi se ovo dešava. da doživim sudbinu Ane Sević!" Kuka i njena majka. Ne zna žena šta je snašlo - završava rođaka očajna što Darko nema nameru da se smiri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

24.02.2020 10:42

A zatvor? Zatvor bi mu prekinuo ovu agoniju.

Odgovori 12 0