Novi ispad folkera: Darko hteo sa verenicom da ima se*s u bolnici!

Autor:

Zabava

29.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić se više od mesec dana oporavlja od stravičnog udesa u KBC Zemun, a nakon zahtevnih operacija i apstinencijalne krize, folker je opet počeo da krizira, ali ovoga puta zbog nedostatka se*sa.

RepublikaFoto: printscreen/.instagram.com/gagicmarina
Marina i Darko...

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Darko je od medicinskog osoblja tražio da se osami sa trudnom verenicom Marinom Gagić kako bi vodili ljubav. Lekari mu to nisu dopustili, a potom su mu dali medikamente koji će mu smanjiti želju za seksom.

- Darko silno želi da vodi ljubav sa Marinom i to ne krije. Testosteron ga drma toliko da je pre nekoliko dana molio medicinsko osoblje da mu omogući sobu u kojoj će se maziti sa verenicom. Rekao je da je siguran da će se nakon seksa osećati bolje, ali lekari su mu odmah saopštili da je to nemoguće. Oni su bili šokirani njegovim zahtevom, a pored toga što su mu objasnili da nije primereno da ima seks u bolnici, rekli su mu da to nije moguće ni zbog povreda koje još nisu zalečene. Lazić je tada pobesneo i ponudio novac samo da mu se omogući da bude intiman sa Marinom, ali doktori su bili neumoljivi - kaže dobro obavešten izvor i otkriva da su lekari odlučili da mu daju lekove koji će mu smanjiti želju za seksom.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Oni bi da budu sami... Darko i Marina

Lazić je pobesneo kada je shvatio da ne može da bude intiman sa Marinom i ponudio novac, ali su doktori bili neumoljivi

- Kako bi smirili Darka, lekari su mu u redovnu terapiju uveli i lekove koji smanjuju libido, a Darko ih je prihvatio jer nema drugu opciju. Marini je rekao da jedva čeka da ode na kućno lečenje kako bi mogli da uživaju u vođenju ljubavi, a ona mu je otkrila da je primetila da u drugom stanju ima veću želju za seksom. Ipak, Marina je savetovala Darka da misli usredsredi samo na oporavak jer je to trenutno najvažnije - otkriva izvor i konstatuje da će Darko, prema prognozama lekara, apstinirati još najmanje mesec dana.

- Lekari su se Darku bukvalno borili za život, a nakon dve ozbiljne operacije on ne sme da se napreže. Budući da još nije ni stao na noge i da mu rana na stomaku nije potpuno zacelila, Darko će morati da sačeka još minimum mesec dana kako bi mogao da spava sa Marinom - zaključio je izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading