Cirkuzant koji sve gleda ispod oka: Komšije popljuvale Rastu - NE MOGU DA GA SMISLE!

Autor: Blic.rs

Zabava

09.10.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevač Stefan Đurić Rasta je u prošli petak uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pošto je kod njega pronađena veća količina skanka, a sa njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Stefan Đurić Rasta

On se tereti za krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i određen mu je pritvor od mesec dana.

Kako bi ekipe domaćih medija saznali detalje iz njegovog života uputili smo se u komšiluk Đurića, a već na prvom koraku saznali detalje hapšenja, i to od frizerke.

- Bila sam prisutna kada se to dogodilo. Dva policajca su ga uvela u automobil. Mislila sam da je policija došla zbog komšije koji je stajao sa njima ispred zgrade, ali sam se iznenadila kada sam videla da je to zbog repera. Nije to ništa novo, ali opet, ko je mogao tako neku scenu da nasluti. U ulici je tada bilo poprilično mirno, niko nije pravio buku i dreku. Došli, pokupili ga i odveli. To vam je to - govori frizerka da nije bilo opiranja i akcionih scena, dok se konobar iz obližnjeg kafića nadovezao da je Rasta barem jednom mesečno dolazio kod njih u kafić.

Foto: instagram.com/stefanrasta
Stefan Đurić Rasta

- Dođe jednom mesečno ovde. Često bude u društvu nekih momaka za koje ne znam ko su, ali ljubazan je, miran i povučen. Ne skreće pažnju na sebe da je javna ličnost. Ostavi ponekad bakšiš, gleda svoja posla. Osamdeset odsto estrade radi to što on radi, pa nikom ništa. Mogli bi da padnu kao i on, samo je pitanje vremena. To je javna tajna koju svi znamo. Odakle njima novac ako ne rade neke skrivene poslove? Svi su u nekim avionima i kamionima, ma dajte, čisto prodavanje magle - kaže mladić koji radi u popularnom kafiću na Vračaru.

U obližnjem lokalu gde se prodaje hrana, prodavac je rekao da je video Stefana nekoliko puta i da je to obično bilo kada je šetao ćerku Taru.

Foto: instagram.com/stefanrasta
Rasta

- Šeta nadobudno, sve gleda ispod oka i uz to vodi obezbeđenje. Zaista je smešan i pravi cirkuzant, ja da vam kažem. Ne bih se puno mešao u to za hapšenje, ali eto, svakom na kraju po zasluzi. I ja sam proputovao pola sveta, pa sad ovde sedim i prodajem hranu. Na zemlji sam, nisam se uzdigao. Koliko puta sam ovuda video da prođu glumci, tako jake ličnosti, pa se najnormalnije pozdrave, a i popričaju. A on? Nosem para oblake od bitnoće - iskreno zaključuje prodavac.

Komentari (0)

Loading