RASTI ZABRANILI DA VIĐA ČERKU?! Odbijeno mu je da se brani sa slobode: NAPRAVIO HAOS, ZAHTEVAO SAMO JEDNO!

Autor: Informer

Zabava

09.10.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besan kao ris!

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta

Stefanu Đuriću Rasti određen je pritvor od mesec dana zbog velike količine marihuane pronađenje u njegovom stanu, a nakon što se njegova odbrana završila neuspešno, zatražio je da mu se obezbedi viđanje ili bar kontakt sa ćerkicom Tarom.

- Advokatski tim koji stoji iza Raste bio je rešen da ga oslobodi zatvora i izbori se za odbranu sa slobode. Kada je određeno da ostaje u pritvoru, Rasta je reagovao izuzetno loše, a najveći razlog je bila ćerkica Tara, za koju je izuzetno vezan. Prvo što je zahtevao bilo je da mu obezbede viđanje sa njom, a nakon što mu je advokat rekao da to neće biti moguće, nije mogao da dođe k sebi - kaže izvor za "Alo" i otkriva da je reper zatražio da mu se bar obezbedi telefonski razgovor sa Tarom na svakih nekoliko dana.

- Budući da viđanje sa ćerkicom van prostorije za posete u zatvoru nije bilo moguće, rekao je advokatu da mu makar obezbedi telefonske razgovore. Mnogo se plaši da će Tara biti zbunjena što ga odjednom ne viđa i ne čuje se s njim - zaključuje izvor, a prenosi pomenuti dnevni list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading