Otkucao kolegu! Stefan Đurić propevao u policiji: Rasta drukara, smestio reperu zatvor?

Autor:

Zabava

09.10.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelju dana nakon hapšenja popularnog repera Stefana Đurića Raste zbog posedovanja i navodnog dilovanja marihuane, uhapšen je i njegov kolega Aleksandar Lazić, poznatiji kao Sale Tru, kod koga je pronađena identična količina droge, a sumnja se da ga je upravo Rasta odrukao u policiji, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Naime, reper i bivši učesnik "Zadruge" Sale Tru pao je juče, kada je policija upala u njegov stan i tokom pretresa našla više od kilograma marihuane u različitim pakovanjima, dve vagice za precizno merenje, te 871 tabletu ekstazija, kao i novac. Zaplenjena trava otkrivena je u dve veće kese i 308 manjih paketića.

- Pošto je Sale uhapšen sedam dana nakon Raste, s identičnom količinom droge, istražuje se da li su ova dva slučaja povezana, da li je Rasta od Saleta kupovao drogu ili su zajedno radili i rasturali drugim kolegama. Policija utvrđuje vezu između njih dvojice, a veštačiće se i Saletov telefon kako bi se analizirala njihova komunikacija, te potvrdila Saletova veza s Rastom. Biće izlistani svi pozivi, poruke i ostali sadržaji iz telefona - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje:

Policija utvrđuje da li je Rasta od Saleta kupovao drogu ili su zajedno radili, veštačiće se reperov telefon

- Prilikom pretresa Lazićevog stana odigralo se sve isto kao i kod Raste, što ukazuje na to da ga je upravo on možda i otkucao u policiji.

Podsećamo, bivši suprug Ane Nikolić se na saslušanju u tužilaštvu branio time da je svu drogu nabavio za sebe, te da je veću količinu marihuane za ličnu upotrebu obezbedio zbog situacije s koronom. On je negirao da se bavi dilovanjem i priznao da već godinama koristi travu jer je umetnik, kao i da je promoter ovog narkotika, za čiju se legalizaciju zalaže.

 

Ko je Sale Tru?

Reper i tekstopisac Aleksandar Lazić, koji je prekjuče uhvaćen s gomilom droge, muzikom se bavi od malih nogu, proslavio se u novobeogradskim blokovima, ali se navodno na "vrhuncu karijere" povukao s muzičke scene. Učešćem u "Zadruzi 2" pokušao je da vrati staru "slavu", a mediji su ga povezivali s Jelenom Krunić i Anđelom Vešticom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
NBGD

09.10.2020 06:22

SVI u zatvor na MAX kazne jer pored sto krse zakone ove zemlje, otezavajuca okolnost im je sto lose uticu na nasu decu i omladinu! Bar 10 ili 20 godina strogog zatvora da se oni i svi slicni nauce pameti. Tako bi trebalo, ali hajde da ispratimo slucaj - da pretpostavimo kako ce biti kod nas. Prvo se nekoliko godina nece nista desavati, zatim ce se kao suditi, a onda ce dobiti po koji mesec najvise koju godinu u kucnom pritvoru sa nekon nanogicom i moci ce normalno da rade i da zaradjuju - odn. da se ponasaju kao i do sada...

Odgovori 17 2
Jovan Zagorcic

09.10.2020 14:57

@NBGD - Rasta kralj

Alek

09.10.2020 08:27

Čuj ovog brdžu "NBGD"?!Tvoj komentar bi bio ok da je u pitanju heroin,kokain,spid...Ovako samo vidim da si došao iz neke zabiti u glavni grad!Nebotan si!A što se tiče tog zaposlenog da je bio nervozan i vredjao,u pravu je ako je ovaj indijanac uz marihuanu pio litar vinjaka,sve drugo pada u vodu jer svako ko je probao ili nastavio sa istom vam može potvrditi da li su ikad osetili agresiju,bes ili šta slično od trave!Alkohol je deset puta gori od trave!

Odgovori 2 15
Čuj molim te

09.10.2020 14:51

Koristio drogu jer je umetnik! Izem ti takve imetnike. Fuj