"Treba da odgovara": Kija osudila Rastu zbog konzumacije marihuane, a evo šta bi još zabranila - DA LI JE U PRAVU?

Autor: Telegraf.rs

Zabava

07.10.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači međusobno ne vole da komentarišu jedan drugog, naročito ako je reč o škakljivim temama, ali ne i Kija Kockar koja je bila oštra prema Stefanu Đuriću Rasti.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar

Reper je uhapšen 2. septembra, jer je policija kod njega tokom pretresa u centru prestonice pronašla 600 grama marihune, a kasnije u njegovom stanu još kilogram skanka. Kada mu je Viši sud u Beogradu odredio pritvor od 30 dana, iako je on negirao ono za šta ga terete – nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga,na estradi je nastao muk.

Međutim, Kija je gotovo usamljen slučaj među kolegama. Ona se usudila javno da komentariše Đurića i to prilično oštro, ukazujući da je tek sad uhapšen, iako je dugo isticao svoju strast na Instgramu.

- Pošto nije legalizovano, treba da odgovara u skladu sa zakonom. Ali, on je o konzumiranju javno govorio godinama, mislim da je čak i stavljao na svoj Instagram kako i konzumira, a tek je sad uhapšen – poručila je Kockareva. Po svemu sudeći, ona definitvno ne podržava koncumiranje bilo kakvih opijata, osim u medicinske svrhe.

Foto: instagram.com/stefanrasta
Stefan Đurić Rasta

- Za legalizaciju marihuane jesam, ali samo u medicinske svrhe, uz strogu kontrolu. I više sam za veću kontrolu alkoholnih pića i cigareta, jer smatram da su i te kako štetni, svaki na svoj način – istakla je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading