(FOTO) NEČUVENO: Škotski navijači POKAZALI SVOJE PRAVO LICE

Autor:

Sport

09.10.2020

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije provukla se pored Norveške kroz iglene uši, a sada "orlove" čeka okršaj sa selekcijom Škotske. Fudbaleri Srbije već su se susretali sa Škotima, a tada su njihovi navijači ostavili neizbrisiv trag na srpsku fudbalsku javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativci Srbije nadaće se ponovljenom rezultatu iz prošlog meča sa Škotima, kada su "Orlovi" trijumfovali 2:0

Fudbaleri Srbije savladali su Norvešku u prvom od dva odlučujuća duela za plasman na Evropsko prvenstvo, a izabranicima Ljubiše Tumbakovića sada sledi okršaj sa poznatim rivalom, ekipom Škotske, čiji su navijači poslednji put na gostovanju u Srbiji ostavili neizbrisiv trag koj im nikada neće biti zaboravljen.

Igrale su se kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji kada su Ostrvljani stigli u Novi Sad. Sneg je toliko napadao da se pričalo o odlaganju utakmice, što je za goste bilo nedopustivo. 

 

 

 

Odeveni u nacionalnu nošnju, karirane suknje zvane kilt, Škoti su odlučili da će oni da se pobrinu da se ovaj meč odigra, makar morali lično da odlopataju taj sneg. Što su i uradili.

 

 

Neometeni ledenim uslovima gotovo svakodnevnim u njihovoj domovini, Škoti su se bacili na posao i tako na srpsku javnost ostavili neizbrisiv utisak.

 

 

Uprkos njihovom trudu, reprezentacija Srbije poslala ih je kući praznih ruku, pošto je naša selekcija trijumfovala rezultatom 2:0 i napravila još jedan korak ga eventualnom plasmanu u Rusiju.

 

 

Škoti će nam ponovo izaći na megdan 12. novembra, a "orlovi" i oni koji za njih navijaju bi bez sumnje bili zadovoljni istim ishodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading