LEPŠE DETE NISTE VIDELI: Znate li koji čuveni glumac je preslatki dečak sa slike?!

Autor: blic.rs

Zabava

24.07.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa samo tri godine u filmu “Ima ljubavi, nema ljubavi”, on je pokazao talenat, a scena sa Evom Ras i Bato Stojkovićem privukla je pažnju javnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Srđan Todorović kao dečak

Srđan Žika Todorović, ostvario je niz briljantnih uloga na filmu i u serijama, a glumački debi imao je davne 1968. godine I prvo što ćete primetiti da je izuzetno slatko nedoljivo dete plave duže kose.

Sa samo tri godine u filmu “Ima ljubavi, nema ljubavi”, Todorović je pokazao talenat, a scena sa Evom Ras i Bato Stojkovićem privukla je pažnju javnosti.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

S obzirom da potiče iz umetničke porodice, gde mu je pokojni otac Bora Todorović bio glumac, a tetka Mira Stupica, bilo je donekle i za očekivati da će krenuti njihovim stopama.

Inače, u filmu o Tomi Zdravkoviću, koji producira Dragan Bjelogrlić, naći će se i lik Bore Todorovića, a slavnog glumca će tumačiće upravo Srđan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading